Silvestrovská kocovina, máme recepty jak jí porazit
Máme pro vás dobrou zprávu. Bohatý nebo ne – kocovina si nevybírá. S nadcházejícím Silvestrem už určitě dopředu přemýšlíte nad vyprošťovákem. Funguje česnečka, lák z okurek, mokrý hadr na hlavu. Nebo se inspirujte v cizině. Co země, to jiný přístup.
Ani drahý alkohol není zárukou toho, že budete ráno běhat jako laňky. Příchod nového roku je prostě potřeba pořádně oslavit. Možná budete ještě ráno vidět dvakrát, objímat cizího boháče, tedy v lepším případě, v tom horším záchodovou mísu.
 

Prérijní ústřice

Kdybyste byli Američani, nesjpíš si ráno umícháte „prérijní ústřici“. Stačí smíchat syrové vejce, Worcester, tabasco, ocet, sůl, pepř a panáka dle vašeho gusta (pokud si vzpomenete, co jste pili večer před tím, ideálně to). Údajně je tato speciální ústřice oblíbeným vyprošťovákem nejednoho boháče.

Čaj z mravenců

Australani na to jdou odjinud. Alespoň u některých z nich je na kocovinu oblíbený čaj z mravenců. Takže zatímco u nás se před Silvestrem vaří vývar nebo česnečka, u protinožců se chodí houfně na mravence. Pak už zřejmě stačí jen usušit a dobře vylouhovat. A za pár minut jste jako noví. Problém je, že u nás asi v prosinci moc mravenců nenajdete, takže na to myslete už v létě a dělejte zásoby.

Vietnamci si rádi dělají vývar z rohu nosorožce, ale pojďme raději od toho.

Odvar z penisu

Italové se toho nebojí. Vývary jsou pro holčičky, správný Ital, který to přežene s oslavami nového roku, si ráno udělá odvar ze sušeného býčího penisu. Tedy aspoň se to říká. Prý je tam hodně proteinů, vitamínů a minerálů.

No, možná buďme rádi za naše vývary, česnečky, láky z okurek a růžové prášky. Tak hezkou oslavu Silvestra!

Přečtěte si také